Bogat najavni program „Arsenal festa“

- -
0

cikaske perverzije

„Arsenal festu“ prethodiće zanimljiv najavni program – kultna predstava „Čikaške perverzije“, promocija knjige o Bijelom dugmetu i strip izložba.

Hit predstava „Čikaške perverzije“ sa Draganom Gagijem Jovanovićem, Brankom Pujić, Olgom Odanović i Igorom Đorđevićem biće izvedena u ponedeljak, 22. juna, od 20 sati u kragujevačkom Domu sindikata. „Perverzije“ su potpuno u duhu „Arsenala“, jer je to predstava suštinskog rokenrol duha koja se bavi večitom problematikom žensko-muških odnosa, uz neizbežni stajling glamuroznih sedamdesetih. Ulaznice po ceni od 1.000 dinara, mogu se naći na biletarnici Doma Sindikata, u Domu omladine i preko mreže Eventim.

Publicista Dušan Vesić predstaviće svoju biografiju Bijelog dugmeta „Šta bi dao da si na mom mjestu“, čiji je izdavač Laguna, u sredu, od 20 časova, u Narodnoj biblioteci „Vuk Karadžić“. Promocija Vesićeve knjige biće odličan uvod u nastup 27. juna na „Arsenalu“, Gorana Bregovića, koji sa svojim Orkestrom za svadbe i sahrane i pevačem Alenom Islamovićem obeležava 40 godina Bijelog dugmeta.

Izložba strip crteža i javni čas strip crtanja biće održani u saradnji sa Kragujevac Comic Con 2015, 24. juna u 19 sati, u bašti Doma omladine.

Nema komentara

Odgovorite