Babe na Arsenal festu

- -
0

babeKultni beogradski bend „Babe“, poznate po hitovima „Ko me ter’o“, „Da te vidim golu“, „Slanina“ i „Noć bez sna“, biće među nosiocima programa trećeg „Arsenal festa“, koji će biti održan u Kragujevcu 27, 28. i 29. juna.

Nastup na glavnoj bini kragujevačkog festivala, u fantastičnom prostoru na otvorenom Kneževom arsenalu, potvrđuje da su se Babe posle 13 godina pauze vratile na domaću scenu. Probni, povratnički nastup nedavno na „Long najt festu“ bio je retko viđen trijumf u krcatoj sali „Amerikana“ Doma omladine Beograda.

– Pokazalo se da nas i dalje dobro služi energija. Očekujemo da će slično biti na „Arsenalu“. Jedva čekamo da opet krene adrenalin, da bude ‘vruće’ nama i publici – kaže gitarista i pevač Žika Milenković.

Uz Babe, na glavnoj bini „Arsenal festa 3“ nastupiće i ranije najavljeni pank-rokeri Goblini, a tačni datume njihovih nastupa kao i imena ostalih izvođača biće saopštena uskoro.

Ulaznice za Arsenal fest 3 mogu se u promotivnom periodu kupiti preko mreže „Eventim“ po povlašćenoj ceni od 1.500 dinara za komplet za sva tri festivalska dana! Prodajna mesta u Kragujevcu su Dom omladine Kragujevca i „Arena Fun Factory“ u Plazi.

Nema komentara

Odgovorite