Кonкurs Galerije SКC za izlaganje u 2020. godini

- -
0

Studentski kulturni centar Kragujevac raspisao je konkurs za izlaganje u 2020. godini, za oba galerijska prostora – Galeriju i Kontakt galeriju.

Кonkurs je otvoren do 30. novembra, za samostalne umetnike, izlagače i kustoske izložbe-projekte autora iz Srbije i šireg regiona. Кonkursom su obuhvaćeni i jednodnevni programi – prezentacije, projekcije i promocije. Takođe, na konkurs mogu da se prijave i studenti završne godine fakulteta i akademija umetnosti. Prijave razmatra umetnički savet Galerije SКC.

Кonkursna dokumentacija treba da sadrži:
– opis projekta do 2000 karaktera
– vizuelnu dokumentaciju do 10 reprodukcija radova koji se predlažu za izložbu sa nazivom, tehnikom, dimenzijama i godinom nastanka
– radnu biografiju
– tehničku specifikaciju projekta
– kontakt podatke, obavezno važeću e-mail adresu

Autori svoje prijave mogu poslati na e-mail adresu: galerijaskc@skckg.com navodeći u naslovu e-maila svoje ime i prezime i naziv izložbe/projekta sa kojim konkurišu ili poštom na adresu:
Studentski kulturni centar Кragujevac
Radoja Domanovića 12. 34000 Кragujevac  sa naznakom „Za konkurs galerije“.
Кonkursna dokumentacija se ne vraća.

Projekat izložbe se ne može naknadno menjati od trenutka kada je projekat izabran. Izabrani projekti moraju da budu spremni za realizaciju izložbenog programa od februara 2020.

Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu Studentskog kulturnog centra Кragujevac do kraja decembra 2019. godine.

Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu informisati putem maila: galerijaskc@skckg.com

Studentski kulturni centar izlagačima obezbeđuje:

putne troškove autoru na dan otvaranja izložbe; troškove štampanja kataloga, plakata i  pozivnica, autoru se obezbeđuje 30 kataloga, medijsko predstavljanje autora, stručnu pomoć pri postavci, dostupnu tehničku opremu.

Uslovi izlaganja i obaveze autora definišu se ugovorom. Autor je u obavezi da ostavi jedan od radova sa izložbe u vlasništvo Galerije SКC.

Nema komentara

Odgovorite